+45 33267500

mail@savoyhotel.dk

DanskEnglish

Book Nu

Beliggenhed Hotel København

HOTEL PÅ VESTERBRO I DET CENTRALE KØBENHAVN

HOTEL PÅ VESTERBRO I DET CENTRALE KØBENHAVN

Savoy Hotel ligger centralt i København på Vesterbro, tæt på Caféer, restauranter, barer og butikker. Hotellets beliggenhed på Vesterbrogade, er ideel for shopping, forlystelser, sightseeing og forretningsmøder. Tæt på Tivoli, Rådhuspladsen, Zoologisk have, og Københavns Hovedbanegård med 24 timers lufthavnsforbindelse.

Hotel ligger ved Søerne med løbe og cykelstier, Det Ny Teater, Indkøbscentret Fisketorvet, DGI Vandkulturhuset svømmehallen, Kødbyen med gallerier, restauranter og barer, og kultur og udstillingsbygningen Øksnehallen.

Et par gader fra Hotellet ligger Istedgade, som i dag er et kreativt miljø med individuelle designer butikker med tøj, brugskunst og interiør. Tæt på er også de populære pladser Vesterbro Torv, Enghave Plads og Halmtorvet, med Caféer, restauranter og barer. Tæt på er også Frederiksberg Allé, og Frederiksberg Have som tidligere tilhørte Kong Frederik VI, hvor man kan se indtil elefanterne i Zoo, sejle på søen, og nyde andre udendørs aktiviteter.

Savoy Hotel ligger i Art Deco Noveau bygningen Løvenborg fra 1906, hvor en af hotellets elevatorer var den første i Danmark, og den er fortsat i drift. Hotellet får ofte besøg af arkitektstuderende, som kommer for at se den bevarede facade, gården, og interiør på hotellet, og selvfølgelig for at køre med den originale elevator fra 1906.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit
My location
Google Maps Get Directions